Betaling & Privatlivspolitik

 Betaling

Betaling foregår igennem ePay. Vi tager imod Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro samt MobilePay. Efter godkendt betaling kan du forvente at blive debiteret i løbet af 1-7 hverdage.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag du; a. har modtaget din vare
 b. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere
forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 c. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om
en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved telefon +45 60436010 eller via kontakt@no-lmt.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
, adresse
, telefonnummer
 og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 Personoplysningerne registreres hos No Limits og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren, samt partnere for No Limits har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hosting på www.no-lmt.dk er Webhosting.dk .

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.no-lmt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos No Limits har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til No Limits via e-mail kontakt@no-lmt.dk.

 Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til den ansvarlige på+45 60436010. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

OUTLET