Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

No Limits

Saltværksvej 6-12

2770 Kastrup

kontakt@no-lmt.dk

+45 31 33 90 70

CVR: 37670766

 

 

Betaling

Betaling foregår igennem ePay. Vi tager imod Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro samt MobilePay. Efter godkendt betaling kan du forvente at blive debiteret i løbet af 1-7 hverdage.

 

 

Levering

Levering af alle ordre foretagers af Coolrunner, med en forventet leveringstid på 1-3 hverdage.

 

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag du.

(A) har modtaget din vare. (B) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis (C) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved telefon +45 31 33 90 70 eller via kontakt@no-lmt.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

OBS. gavekort kan ikke ombyttes til penge. Varer købt for gavekort kan ej ombyttes eller returneres.

 

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 90 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og at varen ikke er blevet brugt. Du bærer risikoen for varen fra leveringstidspunktet og frem.

 

 

Tilbagebetaling af købs beløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal du udfylde følgende returblanket og følge dets anvisninger om forsendelse.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) følges købelovens mangelsregler ved anvendelse på varekøb.  Når du handler på www.no-lmt.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:

No Limits

Saltværksvej 6-12

2770 Kastrup

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Navn, adresse samt ordrenummer.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

 

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos No Limits og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren, samt partnere for No Limits har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hosting på www.no-lmt.dk er Webhosting.dk .

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.no-lmt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos No Limits har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til No Limits via e-mail kontakt@no-lmt.dk.

 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til den ansvarlige på+45 31 33 90 70. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan ligeledes klage til den europæiske union ved at trykke her.

OUTLET

Tilmeld dig nyhedsbrevet - få 10% på din ordre!

Ikke nok med, at du får 10% på hele din første ordre. Du får også gode tilbud, tips og tricks om fitness og inspiration til en sund livsstil.

Mange tak for din tilmelding. Vi sender dig straks din rabatkode på 10%, der gælder på hele din første ordre.