Om os

Billigt træningstøj af høj kvalitet til træning og fritid

Hej og velkommen til No Limits, en af Danmarks fremtidige førende webshops med fokus på fitness, træning og hverdagstøj. Vi fører et nøje udvalgt sortiment, hvor alle produkter er af høj kvalitet, har en fantastisk god pasform og kan bruges såvel i og uden for træningscenteret. Du kan se hele udvalget af vores fitness produkter under vores shop. Her kan du forvente, at finde alt det nødvendige og mere til træningen til både ham og hende.

No Limits er startet i sommeren 2016 og vi har med god kundeservice, fokus på feedback fra vores kunder og atleter rundt omkring i Danmark samt et innovativt øje på produktudvikling formået at tage Danmark med storm. Vi er meget beærede over denne udvikling og takker alle de af jer, som har støttet os fra begyndelsen og hjulpet os med, at nå derhen hvor vi er i dag. Vi vil fortsætte med at give tilbage til jer og vil altid have vores fulde fokus på at fremstille det bedste fitness tøj og de bedste fitness produkter til overkommelige priser.

No Limits er udviklet af to brødre i samarbejde med feedback og udkast fra diverse fitness entusiaster og professionelle atleter. Vi har store målsætninger og er ambitiøse omkring en konstant udvikling af vores træningstøj og produkter. I kan forvente, at vores sortiment hele tiden vil udvides og forbedres, og at vi altid vil lytte til jeres meninger. Vi har erfaret at konstruktiv kritik er vejen frem, hvilket netop står til grund for etableringen af No Limits til at begynde med. Vi var trætte af, at alt for mange butikker fokuserede på, at have så stort et sortiment at de glemte alt om kvalitet. Derfor vælger vi vores produkter nøje og tester dem flittigt. Ligeledes var vi trætte af, at hver gang man fandt noget træningstøj man rent faktisk kunne bruge, så skulle man hoste op med 5-600 kroner for en hættetrøje. Derfor er vi konkurrencedygtige og kombinerer høj kvalitet med overkommelige priser. Vi var trætte af, at kun de store butikker kunne konkurrere, men at de glemte alt om deres kundebase – alt om sine kunder, og idéen om at udvikle sine produkter og give tilbage til sine supportere. Derfor har vi fosteret en vedvarende kultur i No Limits, som går ud på altid, at lytte til sine kunder og altid have det vigtigste i fokus: en innovativ og konstant udvikling af sit sortiment. Vi håber at du finder lige hvad du mangler i vores kollektion af billigt træningstøj af høj kvalitet til træning og fritid, og ser frem til at give dig en ekstraordinær kundeservice.

Vi håber at i bliver glade for, at handle hos No Limits, og vil altid gøre vores bedste for, at give jer en helt igennem fantastisk kundeoplevelse. I må meget gerne dele jeres mening om os på No Limits Facebook og ligeledes smide en anmeldelse på Trustpilot. Positiv såvel som negativ, så står vi klar til, at besvare den og lære noget nyt hver dag på baggrund af jeres feedback.

Alt det bedste og mange tak fra holdet bag No Limits fitness produkter & træningstøj.

OUTLET

Tilmeld dig nyhedsbrevet - få 10% på din ordre!

Ikke nok med, at du får 10% på hele din første ordre. Du får også gode tilbud, tips og tricks om fitness og inspiration til en sund livsstil.

Mange tak for din tilmelding. Vi sender dig straks din rabatkode på 10%, der gælder på hele din første ordre.